På svenska

Facebook

Yrityksestämme

Pistrina Oy on vuonna 2008 perustettu yksityisessä omistuksessa oleva yritys.

Konditoriatuotteiden tavaramerkki Kakkukeisari™ ja leipomotuotteiden tavaramerkki Leipäkeisari™ ovat Pistrina Oy:n omistuksessa. Kakku & Leipä Keisari™ on markkinointinimi, jossa yhdistyvät Kakkukeisarin yli 20 vuoden osaaminen ja perinteet sekä tuore ja innovatiivinen Leipäkeisarin moderneine tuotantotiloineen.

Missiomme on tuoda juhla päivittäin kaupunkilaisten arkeen, tarjoamalla kaupunkilaisille käsin leivottuja ja herkullisia leipomo- ja konditoriatuotteita. Myymme korkealaatuisia tuotteitamme vähittäiskaupalle, ravintoloille ja kahviloille sekä suoraan kuluttajille omista Kakku & Leipä Keisarin myymälöistämme.

Toiminta-ajatuksemme mukaan tuoretta, lähellä tuotettua leipää pitää olla tarjolla kodin lähellä jo varhaisen aamun tunteina. Meillä on yhdeksän omaa myymälää, jotka sijaitsevat Töölössä, Ullanlinnassa, Kruununhaassa, Sörnäisissa, Kampin, Lippulaivan, Granin, Ison Omenan kauppakeskuksissa. 

Tuotanto- ja toimistotilamme sijaitsevat Sörnäisissä.Yli 30 vakituisen työntekijän lisäksi työllistämme osa-aikaista henkilökuntaa sesonkiaikoina. Liikevaihtomme vuonna 2013 oli noin 4,0 M€. Uskomme kasvun jatkuvan vahvana vuonna 2014.

Omistajina ovat toimitusjohtaja Tatjana Aminoff,  Stefan Lindberg, Saga Forss sekä  Dan ja Jaana Leinson.

Kakku & Leipä Keisari
             
Pistrina Oy (2235914-5)                 
Sörnäisten rantatie 33
00500 Helsinki
info@kakkukeisari .fi
puh: 09 684 1160, 
fax: 09 684 11626