På svenska

Facebook

Yrityksestämme

Pistrina Oy on vuonna 2008 perustettu yksityisessä omistuksessa oleva yritys.

Konditoriatuotteiden tavaramerkki Kakkukeisari™ ja leipomotuotteiden tavaramerkki Leipäkeisari™ ovat Pistrina Oy:n omistuksessa. Kakku & Leipä Keisari™ on markkinointinimi, jossa yhdistyvät Kakkukeisarin yli 20 vuoden osaaminen ja perinteet sekä tuore ja innovatiivinen Leipäkeisarin moderneine tuotantotiloineen.

Missiomme on tuoda juhla päivittäin kaupunkilaisten arkeen, tarjoamalla kaupunkilaisille käsin leivottuja ja herkullisia leipomo- ja konditoriatuotteita. Myymme korkealaatuisia tuotteitamme vähittäiskaupalle, ravintoloille ja kahviloille sekä suoraan kuluttajille omista Kakku & Leipä Keisarin myymälöistämme.

Toiminta-ajatuksemme mukaan tuoretta, lähellä tuotettua leipää pitää olla tarjolla kodin lähellä jo varhaisen aamun tunteina. Meillä on kahdeksan omaa myymälää jotka sijaitsevat Töölössä, Ullanlinnassa, Kruununhaassa, Sörnäisissa sekä Kampin-, Lippulaivan-, Granin- ja Ison Omenan kauppakeskuksissa. 

Tuotanto- ja toimistotilamme sijaitsevat Sörnäisissä.Yli 30 vakituisen työntekijän lisäksi työllistämme osa-aikaista henkilökuntaa sesonkiaikoina. Liikevaihtomme vuonna 2013 oli noin 4,0 M€. Uskomme kasvun jatkuvan vahvana vuonna 2014.

Omistajina ovat toimitusjohtaja Tatjana Aminoff, Stefan Lindberg, Saga Forss sekä Dan ja Jaana Leinson.

Kakku & Leipä Keisari
             
Pistrina Oy (2235914-5)                 
Sörnäisten rantatie 33
00500 Helsinki
info@kakkukeisari .fi
puh: 09 684 1160, 
fax: 09 684 11626